Най-добрите идеи за фитнес подаръци 2020 г.

Най-добрите подаръци са тези, които използваме и ценим всеки ден, а фитнес аксесоарите играят решаваща роля за постигане на ежедневните цели. 

Правилният шейкър или сак за фитнес може да улесни придържането към плана за хранене или да ви даде тази допълнителна мотивация да се разхождате до фитнеса след работа, вместо да се прибирате вкъщи. 

Подарете подаръка за здраве и щастие през този празничен сезон с подарък на фитнес за вашия любим плъх във фитнеса. Наградете техните железни усилия с нещо, което могат да използват през цялата година. 

 

Ластици

Годината е 2020, всички фитнеси, молове и заведения са затворени. Единственото място за тренировка е вкъщи или на ледено студените лостове в парка. Днес резистентните ластици са гореща стока и задължително допълнение към всеки сериозен домашен фитнес. 

Те осигуряват динамично и регулируемо съпротивление за всяко ниво на фитнес, допълват всеки стил на тренировка, леки са и лесни за използване и са достъпна инвестиция във вашето здраве и фитнес.

Бандовете също пътуват добре, което означава, че никой не трябва да пропуска тренировка поради празнично пътуване – просто хвърлете няколко ленти в куфара си и ще имате всичко необходимо, за да изгорите тези допълнителни порции баница и тиква за нула време.

Постелка за йога

Толкова много цветове, размери, дебелина и видове на материала. 

Постелката за йога е мястото, където ще намерите спокойствие и дзен. С други думи – вие ще сте далеч от работата, проблемите и лошата енергия. 

Никой не иска да се подхлъзва или плъзга и определено не се нуждае от натъртвани колене или болезнен гръбнак след тренировка.

Искате да запазите фокуса и да избегнете наранявания. Така че, ако искате да зарадвате любим човек, може да му спестите обмислянето дали да си купи йога подложка.

Накитници и ръкавици

Ръкавиците и накитниците не само ви предпазват от мехури и мазоли, но също така помагат да се натовари малко по-лесно.

Независимо дали става въпрос за вдигане на тежка лежанка, предотвратяване на мехури и кървави длани по време на набирания или подсилване на китките ви за интензивна тренировка, ръкавиците и накитниците  са там, когато имате нужда от тях.

Малко допълнителна помощ по време на тренировки никога няма да нарани никого. Какъв по-добър начин да покажете на любимия си човек, че вие е грижа за него? Те ще оценят жеста и нека бъдем честни, още след първото носене те ще станат задължителен аксесоар. 

Плюс това, те улесняват вдигането на по-голяма тежест за по-високи повторения, така че ще добавите обем към тренировките на вас и вашите близки. Говорете за подарък, който продължава да дава!

Сак

Саковете за фитнес са основни компоненти във света на фитнеса –  работните коне, които едва забелязваме, но без които не можем да живеем.

Истинският спортен сак за е опакован и готов по всяко време с обувки, чорапи, смяна на дрехи, шейкър или два и може би авариен протеинов бар. И ако сте упорити в тренировките, тази любима чанта, която сте имали от години, се износва бързо.

Независимо дали се прибирате вкъщи за празниците или просто се нуждаете от смяна на дрехите за фитнеса, новият сак за фитнес е идеалният начин да съберете най-важното.

С възможности за избор, вариращи от малък до голям, едноцветен или шарен, ще намерите перфектната чанта, подходяща за всеки стил, цел и бюджет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *